Behandeltechnieken

Dermapen | Hydrafacial | Mediblend | VPL

Dermapen

MK Huidspecialist maakt gebruik van de Dermapen - Microneedling

Voor deze behandeling maak ik gebruik van de Dermapen.
Deze heeft kleine fijne naadjes, die vibrerend kanaaltjes in de huid maken. De huid wordt dus op een gecontroleerde manier beschadigd. Omdat de huid zich onmiddellijk op natuurlijke wijze wil gaan herstellen, wordt de aanmaak van collageen versneld . Ook kunnen op deze manier bepaalde geselecteerde producten dieper in de huid worden ingebracht waardoor de behandeling nog effectiever wordt.

Denk maar aan:

   verslapte, verouderde huid
   fijne lijntjes
   rimpeltjes
   specifieke lijnen
   grove poriën
   striae
⊕   littekens
   pigmentvlekken

Je kunt je voorstellen dat de Dermapen voor meerdere behandelingen kan worden ingezet.

Hydrafacial

MK Huidspecialist - Hydrafacial

Hydrafacial gebruikt een gepatenteerde technologie om te reinigen, peelen, extracties uit te voeren, hydrateren, voeden en te beschermen. En dit alles in 1 behandeling! Dit geldt niet alleen voor het gelaat, maar ook een bijzondere aanpak voor “scalp health”. Hydrafacial super serums zijn gemaakt met intensief verzorgende ingrediënten en boosters. Met deze behandeling heb je direct een stralende glow. Word je al nieuwsgierig?

Hydrafacial richt zich op alle huidproblemen:

   fijne lijntjes + rimpels
   elasticiteit + stevigheid
   egale teint + jeugdigheid
   huidtextuur
⊕   bruine vlekken
   olie + verstopte huid
   grote poriën
   hoofdhuid | haargroei problemen

 

Mediblend

MK Huidspecialist - Mediblend

Met dit apparaat kunnen ongewenste haartjes definitief verwijderd worden. Ook kunnen huidoneffenheden aangepakt worden. Met een fijn naaldje wordt het plekje door een elektrisch stroompje verhit en vernietigd. Het is een veilige methode die heel geschikt is voor kleine oppervlakken.

   steelwratjes (fibromen)
   ouderdomswratjes
   goedaardige moedervlekjes die op de huid liggen
   rode bloedblaartjes (Ruby spots)
   spider naevi
   electrische epilatie

VPL

VPL is een behandelmethode die het goede van IPL en laser in zich verenigt en daarna verder is ontwikkeld. Resultaat is een methode waarbij, voor permanente ontharing, licht wordt aangetrokken door het pigment in het haartje. Dit licht wordt omgezet in een warmte van minimaal 65 graden waardoor de groeicellen in het haarzakje worden vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Elke flits bestaat uit een reeks micropulsen, waardoor de energie kan worden aangepast aan de specifieke noden van jouw haar en huid. Het licht dat wordt gebruikt heeft de juiste golflengte zodat zelfs de diepst liggende haren effectief behandeld kunnen worden.
Afhankelijk van de dikte van de haren, de hoeveelheid pigment en het contrast tussen haar en ongebruinde huid zou je in 4 tot 8 behandelingen klaar kunnen zijn. Belangrijk is om te weten is dat met deze methode ook donkere huidtypes behandeld kunnen worden. Met deze methode ben je snel, veilig en efficiënt van je haargroei af.

 

Ook is dit een prachtige methode om couperose rosacea en pigmentvlekken te behandelen. Je huid krijgt tegelijkertijd ook een giga boost om te activeren, waardoor het direct ook een hele mooi huidverjongende behandeling is.

   couperose
   rosacea
   pigmentvlekken
   permanente ontharing

 

MK Huidspecialist

Contact

Gravin Beatrijslaan 9
2553 DX 's-Gravenhage

info@mkhuidspecialist.nl
+31 6 2280 8201